U komt op de eerste plaats!

Thuisverpleging in de regio Waasland op maat door Homecare Eggermont te Sint-Niklaas

Na medische ingrepen of een ongeval moet men steeds sneller het ziekenhuis verlaten. Laat u dan ook thuis verder verzorgen door een professioneel team en kies voor thuisverpleging te Sint-Niklaas van Homecare Eggermont!

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg is een cruciale fase in uw leven. Het is dan ook belangrijk goed begeleid te worden. Zowel uzelf als uw familie worden door thuisverpleging Homecare Eggermont te Sint-Niklaas op correcte wijze ondersteund.

Hygiënische zorg

Ook voor hygiënische zorg in de regio Waasland kunt u bij ons terecht. Dit kan op dagelijkse basis of enkele dagen per week, afhankelijk van uw eigen behoeftes.

Stomazorg

Plotseling, tijdelijk of permanent moeten leven met een stoma is niet altijd even evident. Wij helpen u graag bij de nodige verzorging die hierbij hoort en geven u tips en advies.

Wondzorg

Een correcte verzorging van wonden zorgt voor een sneller herstel. Kies dan ook voor experts die perfect de nieuwste verzorgingstechnieken kunnen hanteren.

Psychiatrische zorg

Depressie, overlijden, angsten,… Diverse psychische aandoeningen vragen een correcte begeleiding. Homecare Eggermont helpt u graag verder.

Contact

Bel of mail ons vrijblijvend voor een afspraak!

Contacteer ons!03 500 28 14